Ewert and the two dragons

Omdat ik mij ging verdiepen in het programma van de Pinkpop zondag – om vooral mezelf maar wijs te maken dat het programma eigenlijk best ruk was  (naast de hamvraag: hoeveel heb ik er op mijn 41e voor over om Dave Grohl weer eens live te zien) en dat het maar goed was dat ik niet zou gaan – stuitte ik op Ewert and the two dragons.

De naam klonk bekend en dat kwam waarschijnlijk omdat ik er later achterkwam dat ik ze al eens op Lowlands had gezien. En ik kwam er ook achter dat ik ze toen eigenlijk al te gek vond. Maar mijn geheugen vertoont soms zulke grote hiaten, dat ik af en toe mijn eigen euforie vergeet.

Toen ik las dat ze uit Estland komen, namen hebben als Ewert en Erki en de still van hun clip (een prachtige loods vol te gekke lampen) er uitziet als iets waar je direct op wilt gaan klikken, was ik al om. Des te opgeluchter was ik dat de muziek ook nog eens vanaf de eerste noot raakt.

Daar ging mijn redenering om toch maar niet naar Pinkpop te gaan. Tot bleek dat ze een maand later al in een van de leukste locaties van Amsterdam zouden spelen. Die kaartjes zijn alvast binnen. Na lang verder dubben, was Pinkpop ook inmiddels uitverkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>